Devi


Devi


Devi is een erg ervaren tantrisch masseur en masseert zowel man als vrouw.

Hij volgde vele massage- en tantraopleidingen in binnen- en buitenland en leidt inmiddels zelf ook tantrika's op.

Devi combineert grote vakkundigheid met een feilloze intuïtie en een grenzeloze liefde. Hij weet een sfeer van volledig vertrouwen en veiligheid te creëren waarin ieder zich moeiteloos kan ontspannen en overgeven aan de 'flow' van voelen en genieten ...

Zijn massages zijn tegelijk diepgaand en subtiel en voeren je naar een toestand van puur genieten in het moment, waarin je helemaal jezelf kan zijn.


Welk type massage je ook ontvangt, de liefdevolle en bewuste aanraking zullen je gegarandeerd diep beroeren, je lichaam en je hart openen, je een ervaring bezorgen die nog lang nazindert ...


En wist je dat je ook samen met je partner mag komen? Gewoon om je comfortabel te voelen, of om hem/haar te laten delen in de ervaring.
Wie ben ik?


Mijn spirituele naam is Devi. Ik ben zachtaardig, gevoelig, intuïtief, rustig maar tegelijk passioneel van nature.

Ik leerde de kunst van het masseren tijdens vele opleidingen, trainingen en nog het meest uit mijn jarenlange praktijkervaring. Daarnaast werkte en werk ik aan mezelf via allerlei trainingen en opleidingen rond body & mind, wat zorgt voor een nóg intensere en meer energetische beleving. Ik verdiep me in diverse tantra-stromingen, neo-tantra en historische tantra, vooral de Tibetaans boeddhistische Tantrayana.


In elke massage geef ik me volledig. Mijn professionaliteit en expertise garanderen jou de diepgaande ervaring waar je nood aan hebt en die je verdient.

Dankzij het verkennende gesprek vooraf kan je je tijdens de massage veilig voelen, je gemakkelijk ontspannen en je overgeven. Op die manier krijg je steeds de massage die perfect afgestemd is op jouw behoeften.  Opleidingen, praktijk en ervaring, o.a.:

   

  • verschillende beroepsopleidingen tot tantramasseur in verschillende stijlen (België, Nederland, Estland ...)
  • jaartraining integratieve massage
  • opleiding intuïtieve, dynamische en polariteitsmassage
  • opleidingen en master-class lomi-lomi-massage
  • Fire Snake massage masterclass (Dechen Dorje)
  • lingam- en sacred zone-massage (A. Rudra)
  • opleiding Thaise traditionele massage
  • ruim 30 jaar beoefenaar van tantra-yoga, zenmeditatie, Tibetaanse yoga & meditatie
  • 10 jaar werkzaam als zelfstandig masseur
  • lesgever tantrische massagetechnieken, individueel en met groepen
  • gecertificeerd leraar Tibetaanse yoga en hindoeïstische Pranayama
  • oprichter en bezieler van Tantrananda

   

  Ik blijf me verder vervolmaken in diverse cursussen en workshops in binnen- en buitenland.
  "Zo'n intense beleving heb ik nog nooit meegemaakt. Ik mag mij gelukkig prijzen. De ganse avond en nacht heb ik die golf in mij gevoeld. Dit was zo deugddoend, een herleving, waarvoor mijn immense dankbaarheid. Terwijl ik dit neerpen, voel ik nog steeds die energie door heel mijn lichaam.

  I."


  "Bijzonder, zo voelt het. De reis die ik jaren geleden ben gestart en nu mag verder zetten bij Devi.

  Ik ben heel erg dankbaar dat ik hier ben terecht gekomen. Het lijkt er ook op dat ik hier naartoe ben geleid om in veiligheid, een diepe wond verder te mogen helen.

  De eerste sessies waren heerlijk, mijn lichaam en ziel werden gevoed. Zoveel liefdevolle aandacht had ik nog nooit gekregen. De grens die ik aangaf, werd door Devi zorgvuldig gerespecteerd maar ook besproken in de volgende sessie. Ik voelde mij zo veilig dat ik echt in overgave durfde gaan, wat ik niet zo snel had verwacht. Bevrijdend!"

  Leen/counseller


  "Ik had nooit gedacht me zo snel te kunnen overgeven in de massage. Tederheid, sensualiteit en versmelting vatten deze 2 uren perfect samen. Ik heb heel intens genoten en de ervaring blijft voor altijd in m'n geheugen gegrift. Deze intensiteit deed me gewoon alles vergeten. Voor een allereerste massage heb ik toch totale overgave ervaren en een heel diep genot."

  Céline


  (Lees hier meer reviews van cliënten)  Hoe verloopt je sessie bij mij?


  Bij aanvang van de sessie nemen we uitgebreid tijd om je intenties, wensen en grenzen te bespreken. Omdat dit de eerste maal best wat tijd kan in beslag nemen raad ik aan dan minimaal anderhalf uur te boeken. Het gesprek is immers inbegrepen in de duur van de sessie.

  Vervolgens hul je je in een sarong. We beginnen met een korte geleide meditatie, bewust ademen, affirmatie en contact-ritueel, zodat je helemaal in je lichaam en gevoel kan zakken... Dan ga je liggen en geef je je over aan de aanraking en massage.

  Na afloop krijg je tijd alles te verwerken, weer naar je normale bewustzijn te keren, en desgewenst een korte nabespreking te hebben. Je kan douchen, dit valt niet in de sessie-tijd. Vaak is het echter fijner de ervaring mee te dragen naar huis door de energie en ervaring niet weg te spoelen. 

  TIP: zorg dat je na afloop voldoende rust kan nemen en niet onmiddellijk weer naar je actieve leven hoeft te schakelen -  een tantra ervaring kan diep en lang nawerken!  MIJN AANBOD TANTRISCHE MASSAGES


  OPMERKINGEN:


  * Let op: de verschillende vormen van tantrische massage zijn geen keuzes voor jou als klant. Vanuit het gesprek, je wensen en beginsituatie, wordt namelijk duidelijk welke massage het meest geschikt is voor je. Mijn intuïtie en ervaring zijn daarin bepalend. Zo is het vaak goed te beginnen met een lomi-lomi of energetische tantra, en bij terugkeer een sensuele, en pas later een Kashmirische of Kundalini te nemen. Deze laatste twee veronderstellen namelijk een grote mate van vertrouwen én overgave bij de ontvanger.


  ** Ben je een vrouw dan hanteer ik bij de intake een formulier dat we samen overlopen en ondertekenen, dit om jouw en mijn veiligheid te garanderen. Ik zou je wel willen vragen om het via deze link vooraf al even door te nemen. Aangezien in een tantrische massage de seksuele energie helemaal mag en kan vrijkomen, en de tantrische technieken verder kunnen gaan dan louter masseren met de handen (vol lichaamscontact, emotionele nabijheid, strelen, blazen, etc...) vraag ik na afloop het formulier nogmaals te tekenen, met de verklaring dat alles helemaal binnen je grenzen en onder volledige consent is gebeurd. Op die manier kunnen we beiden in volledig vertrouwen en overgave de sessie beleven. Voor terugkerende klanten vind je er ook het formulier "Verklaring na afloop", wat ik vraag na elke sessie te ondertekenen.


  *** Ik hanteer bij mijn prijzen het boeddhistische Dana- of vrijgevigheidsprincipe.

  Dana is één van de 10 perfecties binnen het boeddhisme. Het staat voor vrijgevigheid, vriendelijkheid en openheid. 

  Wanneer je de aangegeven prijs als te hoog ervaart, of wanneer je het financieel wat moeilijker hebt, kan je dat aangeven en bespreken we wat voor jou en mij kan. Je wordt daarnaast met liefde uitgenodigd een ondersteunende bijdrage te schenken bovenop de richtprijs, waarmee je Tantranda ondersteunt, maar ook andere, minder gefortuneerde klanten helpt.

  De diensten waarbij ik samenwerk met een collega hebben wél vaste prijzen.   (KLIK OP DE NAAM VAN DE MASSAGE OM ER MEER OVER TE LEREN)


  LOMI-LOMI (aanloop naar tantra)

  1,5 uur = € 90

  2 uur = € 120


  ENERGETISCH

  SENSUEEL

  KASHMIRISCH

  1 uur = € 80 (enkel vanaf een tweede afspraak)

  1,5 uur = € 120

  2 uur  = € 160

  2,5 uur = € 200

  3 uur = € 240


  KUNDALINI

  Duurtijd tussen 2 en 3 uur, afhankelijk van het proces bij de ontvanger.

  Er wordt standaard een blok van 3 uur voor je gereserveerd.

  Je betaalt de tijd die je werkelijk ontvangt.

  2 uur = € 160

  2,5 uur = € 200

  3 uur = € 240


  VIERHANDEN TANTRAMASSAGE 

  met een vrouwelijke tantrika

  1 uur = € 200

  1,5 uur = € 300


  TANTRISCHE MASSAGE VOOR KOPPELS

  met een vrouwelijke tantrika

  Info en prijzen vind je op de pagina Koppels.


  LESSEN

  Info en prijzen vind je op de pagina Lessen/Jobs.  MIJN BESCHIKBAARHEID


  Ik werk elke dag, behalve zondag, van 10u tot 21u30. In de agenda hieronder kan u zien welke momenten nog open staan de komende 4 weken. Mijn nog beschikbare momenten zijn aangeduid als gekleurde blokjes met "Devi".

  Kijk op de pagina "contact" hoe uw massage te reserveren.  Op je GSM wordt de agenda pas zichtbaar wanneer je op het cookie symbooltje links onderaan de pagina klikt, en vervolgens "alles toestaan" doet