Lies

Lies
Ik geloof in de helende kracht van bewuste en liefdevolle aanraking. Veel mensen zijn het contact met hun eigen lichaam verloren en herinneren zich niet meer hoe ze deze verbinding kunnen herstellen. Ik geloof dat dit kan door de diep helende werking van tantra. Wie ben ik?


Jaren terug ruilde ik mijn leven als carrièrevrouw in voor een reis die inwaarts zou gaan. De kennis en ervaring die ik opdeed tijdens tal van opleidingen binnen yoga, meditatie, healing, Oosterse massages en ander lichaamswerk integreer ik in mijn spiritueel werk waar ik mensen begeleid naar innerlijke groei en transformatie. Ik heb de gave om te zien voorbij het zichtbare, mijn handen dragen een helende werking in zich.

 

De tantra massage ontdekken voelde voor mij aan als het laatste puzzelstukje in mijn zoektocht naar hoe ik mezelf en mijn werk in de wereld mag zetten. Het bracht me nóg meer terug naar mijn Essentie, naar dat wat ik in wezen ben: Liefde.

Tantra maakt van mij een vrije en levendige vrouw. De levensenergie waarmee je in contact komt tijdens een massage of sessie, werkt ook door tijdens je dagelijks leven.Over mijn tantrische massages


Tijdens een intakegesprek bespreken we je behoeftes en wensen, waarbij al jouw ja’s en nee’s, je twijfels en onzekerheden, helemaal welkom zijn. Ik bied je een veilige en respectvolle bedding. 


Met een korte geleide meditatie breng ik je in verbinding met je lichaam, laat ik je landen in de ruimte, in het moment. Bij alles wat zich aandient vraag ik je om zo bewust mogelijk aanwezig te zijn. Emoties zijn ook energie, dus mochten deze opkomen, dan laten we ze gewoon zoveel mogelijk stromen zonder ons ermee te identificeren.  


Mijn handen zijn het verlengstuk van mijn hart, de plek van waaruit ik heling en liefde laat ontstaan. Via mijn handen laat ik tijdens je massage mijn hartenergie stromen en bied ik jou de kans om thuis te komen bij jezelf om vanuit vrijheid (opnieuw) te leren voelen. Met mijn zachte aanpak nodig ik je uit om te zakken in je lijf, bewust aanwezig te blijven bij datgene wat gevoeld wil worden. Zacht maar daadkrachtig toon ik je de weg naar (meer) bevrijding. Een weg richting diepere lagen in jezelf. 


Zonder oordeel luister ik naar datgene wat jij op dat moment nodig hebt. Ik geef je mijn onverdeelde aandacht en ondersteun je liefdevol en respectvol in je proces. 

In liefde ben ik aanwezig bij jou, en gaan we samen op weg, zonder enig doel maar met duidelijk afgebakende grenzen die vooraf bepaald worden door ons allebei.


Jij mag gewoon “zijn” en jezelf toelaten in de ontvangende rol te blijven. Via aanraking en beweging nodig ik je uit los te laten wat je niet meer dient, en je levensenergie te laten stromen richting overgave. Genieten met al je zintuigen, leren voelen wat je nodig hebt maar ook durven aangeven wat niet bij je past. Welkom bij mij voor een mooi en betekenisvol moment.

Er is zoveel meer dan je oorspronkelijk voor mogelijk had gehouden. 


Liefs,

LiesAangezien ik gevoelig ben aan geuren vraag ik je vriendelijk liever géén parfum of after-shave te gebruiken wanneer je bij mij een afspraak plant.MIJN AANBOD TANTRISCHE MASSAGES


(KLIK OP DE NAAM VAN DE MASSAGE OM ER MEER OVER TE LEREN)


SENSUEEL

1,5 uur = € 180 - enkel vanaf een tweede afspraak bij mij

2 uur = € 240


KASHMIRISCH (enkel vanaf een 2e afspraak bij mij - in de intake wordt er dieper ingegaan op wat deze massage precies inhoudt)

1,5 uur = € 180

2 uur = € 240


VIERHANDEN TANTRAMASSAGE met Devi

1 uur = € 200 / 1,5 uur = € 300


TANTRISCHE MASSAGE VOOR KOPPELS met Devi

Info en prijzen vind je op de pagina Koppels.MIJN BESCHIKBAARHEID


In de agenda hieronder kan u zien welke momenten nog open staan de komende weken. 


Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt. Zoek in de agenda hieronder gekleurde blokjes met "Lies", op die momenten ben ik nog vrij. Vind je niets, keer dan wat later terug, mijn agenda wordt steeds aangevuld tot 4 weken vooruit.


Kijk op de pagina "contact" hoe uw massage te reserveren.


Op je GSM wordt de agenda pas zichtbaar wanneer je op het cookie symbooltje links onderaan de pagina klikt, en vervolgens "alles toestaan" doet