Ervaringen

Ervaringen van ons cliënteel

ERVARINGEN bij een VROUWELIJKE TANTRIKA: klik hier om naar beneden te scrollen

ERVARINGEN bij DEVI* Wat ik voelde bij de tantrabeleving met jou: overgave, vertrouwen, rust, verbinding, spiritualiteit, diep contact met mijn eigen lichaam en sensualiteit,
liefde en dankbaarheid naar mezelf toe, geen benul meer van tijd, lichtheid, verweving, mijn eigen seksualiteit mogen toelaten en laten stromen door heel mijn zijn 🙏🙏🙏.
Dank je Devi en tot later. Hartegroet,
Nancy


* Ik heb terug een ongelooflijk moment beleefd, nòg intenser, twee uur lang. Mijn hele lichaam zat vast, als het ware verkrampt. Je warme handen, je warme stem gaven me rust en vertrouwen, dit had ik al de eerste massage, en werd nu herbevestigd. Het vertrouwen is zo belangrijk om honderd procent te kunnen genieten van deze bijzondere, respectvolle aanraking.
De massage met de warme olie, de ene keer krachtig, daarna weer wat zachter. Ik voelde het komen, ik begon los te laten, te ontspannen, te genieten. Bewustwording van de sensuele aanraking. Naarmate je massage intenser werd, ontspanden geest en lichaam. Geest en lichaam werden Ă©Ă©n.
Andere energieën, die heel diep zaten, kwamen vrij. Door je verbondenheid, je energie, je liefdevolle aanraking, was er geen plaats voor schroom of schaamte, maar voor bewustwording van het loslaten van deze hoeveelheid krachtige, positieve en sensuele energie. Deze energie die ik o zo moeilijk kan loslaten.
Puur genot! Mijn hele lichaam kronkelde van puur genot. Je voelde dat er nog energie vast zat, en ging verder, met extra dynamisme. Magisch! Ik genoot, ik genoot... Mijn lichaam kwam stilaan tot rust.
Zo'n intense beleving heb ik nog nooit meegemaakt. Ik mag mij gelukkig prijzen. De ganse avond en nacht heb ik die golf in mij gevoeld. Dit was zo deugddoend, een herleving, waarvoor mijn immense dankbaarheid. Terwijl ik dit neerpen, voel ik nog steeds die energie doorheen heel mijn lichaam.

I.


* Devi is erg vriendelijk en gastvrij. De omgeving en sfeer was erg leuk. We hadden een heel leuk gesprek met veel nuttige informatie en details over de sessie en de praktijk. De massage was erg plezierig en ontspannend. Het was een heel unieke ervaring en ik zou graag meer massages proberen. Ik voelde me daarna geweldig en had een aantal nieuwe dingen over mezelf geleerd.

S.


* Gisteren kwam ik voor de tweede maal naar een sensuele massage. Nu voor het eerst bij u. Met een klein hartje had ik me door uw vrouwelijke collega laten overtuigen om de tweede sessie bij een man te laten doen. Het gesprek vooraf stelde me op mijn gemak. Je had al vlug door waarvoor ik kwam.
Het was een intense beleving met momenten van diepe ontspanning en momenten van intens genot. Nooit gedacht dat mijn lichaam zo vlug zou reageren. Ik denk dat iedere vezel in mijn lijf het gevoeld heeft. Je las mijn lichaam perfect en wist op de juiste momenten wat je moest doen. Ik kijk er naar uit om in volgende sessies nog dieper in de beleving te kunnen gaan en mezelf volledig te kunnen overgeven. Ik kom zeker nog eens terug van zodra het kan.
Dank u wel, Kristien


* Jouw twee massages hebben zoveel in mij los gemaakt. Je spirituele benadering, je liefdevolle aanraking, je warme, zachte rustgevende stem, gaven me vertrouwen waardoor ik een heel diepe ontspanning kon bereiken. Door die gevoelsband op te bouwen, schaamte weg te nemen, lukte het je die opgekropte energie optimaal te laten stromen. Energie die jarenlang verdrongen zat.
Een ongelooflijke bewustwording! Een warme explosieve ervaring, in al zijn facetten.
Ik voel nog steeds die energie, en dat heeft een enorm positief effect op me. Ik voel me rustiger, meer ontspannen, actiever en zelfverzekerd.
Ik probeer, stap voor stap, meer naar mijn lichaam en geest te luisteren, te ontspannen, tijd voor mezelf te nemen, wat niet gemakkelijk is, en niet (altijd) lukt. 
Ilse


* Hoi Devi, de ervaring bij u was hemels,van de eerste seconde was ik op mijn gemak gesteld. Wat jij met je handen doet is uniek. Ik ben ondertussen al een paar keer langs geweest,en telkens opnieuw ben ik verwonderd van uw kunde. Het is echt als thuiskomen. Nu weet ik dat de 7-de hemel bestaat want ik ben er geweest. Bedankt om u te mogen kennen.

Dikke warme knuffel, Christophe


* Hoewel je in het gesprek gezegd had dat tantra niet therapeutisch was, heeft het toch ergens iets losgemaakt. Op een moment tijdens de massage kreeg ik plots tranen in mijn ogen, zonder dat er verder droevige gevoelens of specifieke gedachten waren. Maar verder was het gewoon heel erg genieten zonder dat ik verwachtingen had naar het langer laten duren van een bepaalde aanrakingen of om een hoogtepunt te beleven. Het heeft me bewust gemaakt van hoe ik seksualiteit/intimiteit wil beleven. Tantra voelt als de fysieke essentie van liefde en ik wil hier graag verder mee gaan, het ook zelf leren. Niet enkel als ontvanger maar ook als gever. In de eerste plaats samen met mijn partner.

Net als in verschillende andere getuigenissen, bevestig ik dat de massage van Devi een heerlijke eerste ervaring met tantra was. Ik vond het fijn dat bij het maken van de afspraak enkel de gewenste tijd gevraagd werd en niet het soort massage. Tijdens het gesprek vooraf zocht hij uit wat mijn grenzen en verwachtingen waren en kwam die allemaal na. Ik had een erg veilig gevoel en helemaal geen schroom of schaamte. Misschien enkel een heel klein beetje omdat ik onhandig was met het omdoen en knopen van de sari doek. Maar Devi stelde me snel gerust. Toch even een tutorial kijken voor ik een volgende afspraak boek want dat ben ik zeker van plan ;)

Maaike


* Een gewoonweg zalige en heerlijk ontspannende lichaamsmassage waar geen enkel plekje wordt overgeslagen. Heel respectvol en professioneel. Ik heb het nu alleen mogen ervaren, maar het lijkt mij leuk om ook eens een sessie als koppel te boeken.
Super bedankt! Y.


* Geest en lichaam steeds gespannen, weinig tijd voor mezelf en partner, telkens in de weer, heb ik op aanraden van een goede vriend, toch maar opgezocht waar ik een tantrische massage zou kunnen ervaren. Op jullie site heb ik heel veel positieve recensies gelezen, dit gaf me zekerheid. De keuze was snel gemaakt. Ik twijfelde, of ik mij ĂĽberhaupt zou kunnen loslaten en zou kunnen genieten van deze massage, het naakt zijn en me laten aanraken door een man. Het is voor mij een ongelooflijke en uitzonderlijke ervaring geweest.
Devi, je hebt door je vakkundigheid en/in de tantrische massage zoveel kunnen losmaken. Het voelen van jouw handen over mijn lichaam, maar ook jouw stem, bracht rust, ontspanning en loslaten met zich mee. De aanraking was zo zacht en subtiel maar ook intens en vol energie. Fantastisch! Dit gaf me zoveel vertrouwen. Je voelde me aan, jouw overvolle energie was eindeloos, tot op het einde van de massage, waarbij de opgebouwde energie plots loskwam. Een heel bijzonder warm en intens moment. Gewoon zalig en magisch.
Ik ben heel blij dat ik de stap durven zetten heb, het heeft me zoveel bijgebracht, geest en lichaam schaamteloos losgelaten. Dank U Devi. Je ziet me zeker weer. I. Gent


* Devi, vóór vertrek, 's morgen naar jou, had ik neergeschreven wat mijn doel (verwachting) was van deze massage, nl
- beter in contact komen met mezelf
- ervaren van levensenergie die stroomt
- ervaren van vertrouwen en hartsverbinding
- wederzijdse acceptatie en overgave.
- onvoorwaardelijke liefdevolheid ervaren
- liefdevolle aandacht krijgen
- harmonie bereiken tussen lichaam en geest
Ik zou al supercontent geweest zijn als enkele van deze puntjes aan bod kwamen, maar ze kwamen gewoonweg allemaal, bijna als vanzelf.... zulk een fantastische fijne ervaring. En voeg zeker "sensueel ontwaken" aan het lijstje toe… Door jouw massage leerde ik mezelf weer beter kennen. Wat een veiligheid voelde ik. Veilig bij jou, veilig bij mezelf.
Het was een waardevolle ontdekkingstocht. Het was schitterend om te ervaren, hoe ik me een veel vrijere vrouw voelde bij jou, omdat alles op een heel liefdevolle, respectvolle manier gebeurde. De energie zat helemaal goed. Ik voel nog lang erna binnenin een ongekende rust, dank zij tantra geniet ik volop van het leven in de breedste zin... eindelijk. Door iemand zoals jij, wordt de wereld alleen maar mooier...

Irma


* Best wel straf, hoe snel ik me mee laat drijven op mijn gevoel. Hoe ik quasi onmiddellijk loslaat en me overgeef. Al kan ik de gedachtestroom niet uitzetten, het verhindert me niet om mijn hele lijf naar de zon te richten en de warmte door mij te laten stromen.
Geen greintje gĂŞne voel ik. Geen haar op mijn hoofd dat mij mijn buik laat intrekken, of bezorgd is om mijn hangende borsten. Het is allemaal helemaal ok zoals het is. Ik onderga, ontvang in grote dankbaarheid. Voel de zelfliefde door mijn aderen stromen, vind mijn eigen lichaam heel sensueel.
Ik voel de oprechte liefde, voel me gedragen, voel me meer vrouw dan ik me in de afgelopen tien jaar gevoeld heb.
Best wel straf. En overheerlijk. En het beste cadeau aan mezelf sinds lange lange tijd.

L.


* Mijn ervaring kan ik alleen maar als positief ervaren. Ik was al een tijdje getriggerd om tantra te leren kennen en ik ben heel blij dat ik de stap gezet heb. Ik kon me compleet ontspannen en overgeven in de warme veilige handen van de tantrika. De massage was echt geweldig. Voor mij was het heel bijzonder en intens om dit te mogen beleven. Ik ben erg dankbaar.... Onmiddellijk erna was ik erg moe, maar eens op terugweg had ik heel veel energie, die nu na een paar dagen nog steeds erg voelbaar is. Ik kan precies bergen aan! Er is voor mij een nieuwe wereld opengegaan die ik graag verder wil ontdekken. Ik kom terug, sowieso!

E.


* Hoi Devi, bedankt voor je tijd en aandacht donderdag. Het was heerlijk, het was alles wat ik nodig had. Wat je doet is bijzonder, prachtig en waardevol. Je maakt een verschil. Veel liefs en tot nog eens.
Liesbeth* Na een vermoeiende relatie en een zware periode van drie jaar met verdriet om verlies en corona-stress, had ik het gevoel dat ik mezelf kwijt was en vast zat in verdriet achter een hoge muur die me veiligheid moest bieden. Na drie jaar voelde ik dat ik iets aan die muur wilde doen om terug volop voor het leven te kunnen gaan.
Ik kwam terecht op de website van Devi en het leek me het proberen waard. Ik wilde me vooral veilig voelen tijdens dit avontuur en het gesprekje vooraf hielp daar zeker bij. Het was even wennen aan de aanrakingen maar het gevoel van veiligheid was er zeker en dat hielp hierbij. Na de sessie voelde het alsof ik een stuk van mezelf terug gevoeld had. Het stuk levensvreugde die ik al lang niet meer gevoeld had omdat het onder mijn verdriet en pijn bedolven zat. Het voelde zo hoopvol om terug een stukje van mijn oude ik terug te vinden...
Ik moest ook wel bekomen van deze nieuwe ervaring en dat duurde toch wel een week. Ik voelde me sterker en denk dat dit een begin is van een gelukkigere ik. Ik denk dat meerdere massages nodig zijn om verder te groeien en nog meer vertrouwen te krijgen in Devi en dus ook meer uit de massage te halen. Dus ik zal binnenkort een nieuwe sessie boeken. Devi is zeker professioneel en doet de massages met zijn hart, dat voel je.
S.


* Mijn eerste massage bij Devi was een bijzonder mooi moment.

Ik heb het altijd al moeilijk gehad om mij open te stellen voor aanrakingen en fysieke verbinding. Toch wil ik het in mijn leven. Het is het belangrijkste wat er is. Liefde kunnen delen is langzaam de afgebrokkelde stukjes in jezelf kunnen helen.
Toen ik de website van Devi las, zag ik terug mogelijkheden om mezelf te vinden. Hoewel de tegenstrijdigheden in mezelf nog steeds woelden tussen het wel en niet mogen genieten, was het een zeer aangenaam en rustgevend moment. Een gevoel van veiligheid en warmte. Het gevoel "echt" te mogen leven en te mogen ontwaken uit een lang durende slaap. Ik voelde me opeens terug "waardevol" als persoon.
Ik die mezelf had verloren, vond mezelf weer in de sessie met Devi, waar rust, geduld en tijd mogelijk was. Een vrijheid om mezelf te mogen leren kennen.
Mogen ontvangen om te kunnen geven, dat is voor mij de allermooiste wens. Liefde!
Kelly

* Bonjour Devi, merci infiniment pour votre massage hier matin. C'est grâce à vous, votre douceur et votre patience que j'ai pu autant lâcher prise après être arrivée si tendue et stressée. Je n'ai jamais connu de câlins aussi merveilleux et réparateurs. Quel magnifique témoignage d'amour désintéressé ! Vos massages devraient être remboursés par la mutuelle et proposés à toute personne en dépression ou burn-out. Je reviendrai certainement. Merci encore 🙏

Cecile


* Dag Devi,

ik ben nog aan het nagenieten van je massage. Ik kan moeilijk met woorden beschrijven wat ik gevoeld heb toen jij me met je gouden handen aanraakte.
Toen ik je voor het eerst ontmoette had ik wat gezonde stress en nieuwsgierigheid. Maar zodra je de deur openmaakte en tevoorschijn kwam ebde de stress weg.
Ik kwam thuis bij jou. Eerst een goeie babbel waar ik alles kon vragen zonder schroom. Ik voelde me veilig bij jou. Je beoordeelde en veroordeelde niet.
De warme gezellige ingerichte ruimte met mooie muziek op de achtergrond komt volledig tot zijn recht. Helemaal zen.
De warme olie op mijn lichaam en de zalige massage doet me wegdromen. Volledig weg van de drukte van het dagelijks leven.
Je voelde ook aan waar mijn lichaam nood aan heeft. Je behandelt mij ook met respect! De massage voel ik nog lang nazinderen in mijn lichaam tot weken na de massage zelfs. Ik ben nieuwsgierig naar de 4 handen massage.
Evy


* Bijzonder, zo voelt het. De reis die ik jaren geleden ben gestart en nu mag verder zetten bij Devi.

Ik ben heel erg dankbaar dat ik hier ben terecht gekomen. Het lijkt er ook op dat ik hier naartoe ben geleid om in veiligheid, een diepe wond verder te mogen helen.

Na een scheiding wilde ik niet in zomaar eender welke relatie terecht komen, omwille van nood aan intimiteit. Ik wilde ook beter grenzen leren aangeven en mijn lichaam beter leren kennen. Zo kwam ik bij tantra terecht. Nadat ik best wel wat positieve recensies had gelezen over Tantrananda en de website had bekeken leek het mij helemaal oké om een afspraak te maken.

De eerste sessies waren heerlijk, mijn lichaam en ziel werden gevoed. Zoveel liefdevolle aandacht had ik nog nooit gekregen. De grens die ik aangaf, werd door Devi zorgvuldig gerespecteerd maar ook besproken in de volgende sessie. Ik voelde mij zo veilig dat ik echt in overgave durfde gaan, wat ik niet zo snel had verwacht. Bevrijdend!

Ik vermoed dat, door gelijkwaardigheid in de kwetsbaarheid van het naakt zijn, de puurheid hiervan maar ook zeker door het zeer intuïtieve voelen van Devi, er een diepe pijn werd aangeraakt. Onverwacht eigenlijk, kwam er heel veel emotie los. Op dat moment voelde ik dat Devi er echt was vanuit verbinding en dat is voor mij onbetaalbaar. Deze wond dient zich nu aan, vraagt aandacht en durft zich hier te laten zien… Dus deze weg wordt verder gezet. Waarnaartoe het zal leiden dat weet ik niet, maar dat ik me veilig voelom hierin te springen, zeer zeker wel! Dus dankbaar!"

Leen/counseller


* Een droom van mijn man was me een tantrische massage cadeau te doen voor mijn verjaardag. Hoewel ik vaker massages neem, voelde ik me niet echt klaar om dit type massage te ervaren. Om me wat vertrouwen te geven stelde hij voor te beginnen bij een lomi-lomi massage.
Via deze toch sensuele massage konden we alzo kennismaken met Devi.
Hierdoor zijn we dan ook in volle vertrouwen kunnen overgaan naar de tantra, kon ik me helemaal ontspannen en me helemaal overgeven aan deze ervaring van puur respect en liefde.

Marie et Pascal


* Dankjewel voor de zalige massage van deze ochtend. Dankjewel voor de veilige bedding. Dat veilige gevoel had ik nodig na gisteren. Door dit te ervaren heb ik me volledig kunnen overgeven in het moment en ben ik volledig in mijn lichaam kunnen zakken. Jouw aanraking is zalig om te ervaren!

Conny


* De sessie was zalig en enorm ontspannend. Devi stelde me op mijn gemak en kon me volledig laten opgaan in het gebeuren. Mijn lichaam reageerde wonderlijk en mijn geest was bij hem. Aan te raden.

Denis


* We experienced a Tantra massage from Devi for a female while my male friend watched. We were extremely nervous and excited at the same time, but from the first moment Devi helped us relax and discussed openly the aims and expectations and gave us the opportunity to clearly state our boundaries in a respectful manner.

The massage itself was amazing! The room was a perfect setting, the complete right atmosphere. Devi took his time, making me feel comfortable and secure with the situation while my friend watched. As the massage became more intimate I did not feel uncomfortable for a moment and really managed to let go which allowed me to go emotionally and physically to a new level...

When the time was right my friend joined in with the massage. Devi was fully open for this to happen and even providing guidance on how to keep the flow.

During the 2 hour experience we had an amazing time and at no moment did we feel uncomfortable, this was only possible due to Devi's professional approach and openness. 

As the massage ended the flow continued until we had managed to calm down in a very relaxing manner. We would fully recommend this to any couple to experience and let themselves over to the very capable hands of Devi. We cannot wait to go back to experience it again!

C & J


* Net thuis van een heerlijke verwenavond... Helemaal relax, van kop tot teen. Zalig genoten in een veilige en zeer respectvolle sfeer... 
Graag tot een volgende keer. 
Lieve


* Dag Devi. Bedankt voor de heerlijke namiddag die ik gisteren bij jou beleefde. Het gaf me een intens warm sensueel gevoel. Ik kijk uit naar de volgende!

Liefs, Ann


* Ik had nooit gedacht me zo snel te kunnen overgeven in de massage. Tederheid, sensualiteit en versmelting vatten deze 2 uren perfect samen... Ik heb heel intens genoten en de ervaring blijft voor altijd in m'n geheugen gegrift. Deze intensiteit deed me gewoon alles vergeten. Voor een allereerste massage heb ik toch totale overgave ervaren en een heel diep genot ;-)

CĂ©line


* Een tantra-massage bij Devi is echt een unieke en uitzonderlijke ervaring. Als man door een man gemasseerd worden heeft veel voordelen, zeker in Tantra. De mannelijke aanraking, die krachtiger is, maar vooral de kennis van het lichaam van een man zijn twee van deze voordelen. 

De energie werd continu geactiveerd tijdens de massage en tot een climax geleid door de handen van een meester! Devi heeft zelf een overvloedige energie gedurende de hele sessie. Uniek! Nogmaals bedankt Devi. Een pure gelukservaring...

Marc 


* Duizendmaal dank om u te ontfermen over mijn geliefde vrouw, op de manier dat je dat hebt gedaan. Ze droomde ervan zich over te kunnen geven in dit type van massage door een man maar had ook tegelijk veel schrik. U kon haar helemaal in vertrouwen brengen en haar de tederheid bieden waar ze zĂł van houdt! Ze houdt altijd al van aangeraakt worden en kon enkel smelten onder je handen. Ze kent haar lichaam door en door maar toch werd ze verrast, en sindsdien is ze niet meer van haar wolkje gekomen ;-)

J & C


* Ik vond de massage geweldig en kon me na enkele minuten reeds volledig ontspannen en overgeven. Het was een ervaring die nog lang nazinderde en eigenlijk nu na een week nog nazindert ;) Ik heb een geweldige ervaring beleefd en wil in de toekomst die nog beleven.

A. 


* Beste Devi, bedankt voor alle warmte, tederheid en aandacht die je mij gaf, maar vooral voor het vertrouwen om mezelf te mogen zijn en te mogen genieten in alle openheid. Je doet het echt vanuit je hart en met veel liefde.

Liefs, G.


* Wij wilden weleens ervaren hoe het zou zijn om elkaar onder handen te zien van een ander. In de veilige en ongedwongen sfeer, in de warme nette kamer met sfeervol licht en prettige muziek, hebben we intens genoten van de zeer ontspannende sensueel-tantra massage. Devi is een heuse professional die weet wat hij doet. Hij stelde ons op ons gemak en stemde uitgebreid onze wensen en grenzen af. Met veel respect voor de persoon en het lichaam voelden wij ons in zeer goede handen! Dankjewel Devi, het was fantastisch!

R & M uit Nederland


* Verslag van mijn eerste Tantra massage bij Devi, in bijzijn van mijn man. Kort samengevat was het een heerlijke ervaring.

Het was best wel spannend ook al was het niet de eerste keer voor ons. Het is steeds afwachten wie er voor je komt te staan. Maar de spanning was snel verdwenen door de hartelijke ontvangst, we voelden ons meteen op ons gemak. Na een korte intake, waarbij er op een zeer respectvolle en spontane manier gepolst werd naar onze verwachtingen, ging de massage van start. Devi hield perfect rekening met onze wensen en zo werd dit een onvergetelijk moment.

Ik heb van de eerste tot de laatste minuut genoten. De manier waarop hij de massage weet op te bouwen is geweldig. Hij creëert een sfeer waarin je je veilig en geborgen voelt, waarin je twee uur kan wegdromen en je totaal durft te verliezen in het moment. De massage werd fantastisch afgesloten door mijn partner erbij te roepen. Het was zeer verrassend en tegelijk ook zeer bijzonder om door 4 handen gemasseerd te worden. We denken nog steeds met een fantastisch gevoel terug aan deze ervaring. En we weten zeker dat er nog een volgende keer komt.

Vrouw, anoniem


* Beste Devi,

Terug thuis na een zalige tantra massage bij jou. Ben nog aan het nagenieten van je zachte aanrakingen, het lichamelijk contact, de rustige achtergrondmuziek. Momenten van zalig genieten, rust, subtiele aanrakingen en intens genot wisselen elkaar af. Even wegdromen van deze soms harde en gejaagde wereld, dankzij jou.

Was voor mij de tweede maal, maar ik kom zeker nĂłg terug.

Bedankt, E.


* Mijn open geest, nieuwsgierigheid en verlangen om intens en toch bewust zoveel mogelijk in dit leven te beleven brachten mij in Zottegem bij Devi. Man met open heldere blik opende de deur voor me. Daar sta je dan op zoek naar een nieuwe levenservaring. In mijn toch wel boeiend leven, mag ik wel zeggen. Vrij rustig stap ik binnen.

Na een vlot, duidelijk en gezellig gesprek met een lekker kopje zuivere thee worden er afspraken gemaakt en heb ik er al alle vertrouwen in dat ik ga genieten van mijn moment. Pure Subtiele Verwennerij van Body Mind en Soul…….

De olie vloeit rijkelijk en elke millimeter en vezel van mijn huid wordt met een hemelse zaligheid gestreeld, aangeraakt en verwend.

Grappig maar….. echt waar…... de klok en muziek zijn stil gevallen. Even in het paradijs op een zonnige zomerdag op aarde.

F. uit Gent


* Dag Devi,

wellicht is het je niet ontgaan, ik was na afloop erg onder de indruk van de intense, diepgaande ervaringen die ik in deze 2 uren mocht beleven. Zoals door jou aangegeven is je massage inderdaad een continu gebeuren van zachte massage door je warme handen, ingebed in een liefdevolle aanraking. Dit heb ik eerder nog nooit mogen ervaren waarvoor mijn grote dankbaarheid. Je spontane, liefde- en respectvolle aanpak stelde mij vrij vlug op mijn gemak en voerden mij naar een totale overgave. Ik ben ervan overtuigd dat mijn geluksbeleving  alleen maar kan groeien in onze latere massages. Ik neem spoedig contact op voor een nieuwe afspraak.

J.


* Lieve Devi,

Wat heb je me alweer laten voelen. Zo warm, zacht, respectvol, gans liefdevol, in het nu en voedend. Om in te verdrinken, smelten...  Je hebt mij gisteren weer nog dichter bij mezelf gebracht. Ik voel mij vandaag gans lekker bij mezelf.

Dank je, Patricia


* Ik wil je gans liefdevol bedanken, voor de fijne massage. Je geeft een massage alsof je een heel teer, kostbaar en broos instrument bespeelt, een instrument dat door vorige levens averij heeft opgelopen maar nu in liefde hersteld wordt. Door jou gaat er muziek in mijn lichaam en in mijn hoofd spelen op een fijne, sensuele manier. Dank je dat je de vrouw in mij weer wakker maakt. Ik word gerespecteerd in wie ik ben, mooi gevonden in wie ik ben. Je bent een zegen voor alle vrouwen die imperfect zijn en toch de moeite waard zijn om aandacht en warmte te krijgen.

Vrouw, anoniem


* Ik fantaseerde er al een tijdje over maar durfde niet. Toch voelde ik dat ik iets miste. De eerste massage van Devi is ontspannend, verwarmend. Zijn aangename handen glijden traag en afwisselend stevig drukkend en zacht strelend over mijn lichaam... Zijn tantra massage is zo warm, teder, troostend... Ik wou dat dit intens gevoel nooit ophield. Mijn lijfje lacht... Dank je Devi om mij dit te laten voelen en ik ben blij dat ik dit mezelf cadeau doe. Ik voel me heerlijk voldaan met liefde. Een fantasie wordt werkelijkheid.

Warme knuffel x  S.


* Ik had dit nog nooit eerder gedaan dus moest toch serieus wat schroom overwinnen de eerste keer... maar Devi is zo zacht en lief en stelt je echt op je gemak. Ik ben nog nooit zo teder en vol respect aangeraakt door een man. De eerste keer een sensuele en de tweede maal een energetische massage genomen - dat was heel intens! Dank je Devi voor je warmte x

Ann


* Ohwee als je waagt om je te laten masseren door Devi - je geraakt er nooit meer weg! Carolien


* Aangezien mijn vrouw al geruime tijd fantaseerde om eens een sensuele massage te beleven, besloot ik haar te verrassen en belde ik Devi op om een afspraak te boeken. Bij onze aankomst was er een beetje stress, gezien de ongewone situatie voor ons. Devi vond het geen probleem dat ik wilde toekijken tijdens de sessie. Eenmaal de massage begonnen, ontspande mijn vrouw snel en genoot zij met volle teugen. Devi behandelde mijn vrouw met veel respect en is professioneel. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!

Grtjes, D&R

ERVARINGEN bij een VROUWELIJKE TANTRIKA


* Het was de eerste keer dat ik een Tantra massage zou ontvangen, en was dus wat zenuwachtig. Gelukkig kwam de tantrika bij aankomst direct zeer rustig over. Heel belangrijk ook was het gesprekje vooraf. Ik kon duiden waarom ik hiervoor koos, en werd ook hier direct op mijn gemak gesteld.

Ook de massage was zeer respectvol, waardoor ik me echt geborgen voelde. Mijn lichaam werd helemaal omgeven door het liefkozen van de tantrika.

Het was om me meer los te laten dat ik hier een bezoek bracht. En net door de aanpak en het helemaal openstellen van de tantrika, lukte het ook om los te laten. Goeie discrete ontvangst, net zoals afgesproken, en een heel erg mooie en liefdevolle tantrika, die me even emotioneel kon ontgrendelen. Ik kan er alleen maar positieve woorden aan geven.

K.


* Zaterdagavond bij Tantrananda geweest voor een tantra massage van anderhalf uur. De masseuse was een bijzonder aantrekkelijke vrouw, heel lief, vriendelijk en heel betrokken. Zij weet heel goed waar ze mee bezig is en beseft echt het belang van de (energetische en beperkte verbale) interactie met de klant tijdens de massage. Ze nodigde mij ook uit om haar aan te raken, weliswaar op een respectvolle en subtiele manier. Dit hoeft niet echt voor mij maar is altijd wel meegenomen. Haar manier van masseren is in Ă©Ă©n woord fantastisch en heel liefdevol. Dit was de ervaring zoals ik die het liefst heb.
Het was voor mij meer dan een uur rijden, maar dit soort massages worden nu eenmaal niet vaak naast je deur gegeven. Voor mij treedt ze toe tot het selecte groepje van waardevolle trantikas die ik in de toekomst zeker nog meer wil bezoeken.


* De masseuse heeft echt talent en kent de taal van het lichaam. Ze gééft zich volledig. De muziek was héél zacht zodat je het lichaam en de ademhaling kunt horen, tot het ritselen van de zijden doek… De overdaad aan warme olie is zalig. Wat ik bij haar ervaren heb, en nooit eerder heb ervaren, is het tweerichtingsverkeer. Met subtiele vingersignalen, een been verdraaien, het hoofd verleggen… ze antwoordde daarop even subtiel. Vooral voor dat laatste punt stuur ik toch deze mail. Deze vrouw is bijzonder!

Johan


* Was echt SUPER, dankjewel. U bent op alle vlakken geweldig! tot vrijdag. Alain


* Nagenietend van een hemelse ervaring, wil ik dit toch even kwijt:

Als leek in tantra, kwam ik deze morgen aan met een klein hartje en de nodige zenuwachtigheid, niet wetend wat me te wachten stond. Een mooi huis, en ik voelde me wat onwennig om door zo'n goddelijke verschijning ontvangen te worden! De masseuse bracht echter direct rust bij mij. Wat ik daar heb meegemaakt is onbeschrijfelijk: een zeer fijn mens en een hemelse ervaring! Een openbaring voor mij, hetgeen wat ik zocht en nodig had: het voelen, de tederheid en toch ook het sensuele. In 4 woorden : een engel op aarde! Heb dingen ervaren waar ik geen weet van had, kijk al uit naar mijn volgende afspraak. Dikke merci, F.


* Dag. Graag wil ik jullie bedanken om mij gerust te stellen vooraleer ik aan jullie deur stond. De manier waarop je mij vervolgens ontving en de zachtheid waarmee je praatte stelden mij op m'n gemak. Ik ben vrij introvert dus niet evident om mij bloot te geven aan een onbekende vrouw en haar toe te laten in mijn intimiteit. Je bent betoverend, passioneel, open, superzacht en heel respectvol. Het geeft me warmte telkens ik terugdenk aan die momenten van de massage. Gelukkig draait het hier niet om de seksualiteit, maar omvat veel meer, zoals zachtheid, menslievendheid, respect, overgave, connectie, liefde...

x V.


* Heel erg bedankt voor de fantastische massage. Ik voel me terug vol energie. Tot een volgende keer,

Wouter


* Graag wil ik je bedanken voor de fantastische tantra sessie. Je bespeelde mijn lichaam als een virtuoos. Je voelde alles aan en bracht me in de zevende hemel. Het is uitzonderlijk om in zo een korte tijd zo een intense connectie te kunnen maken met elkaar. Namasté.

Geert


* Ik wou gewoon nog laten weten dat de massage van vandaag FANTASTISCH was. Ik heb reeds enkele tantramassages uitgeprobeerd maar deze stak er met kop en schouders bovenuit. De massage werd heel teder gegeven met ongelooflijk vloeiende, zachte bewegingen. Bijzonder veel variatie in technieken ook. Het was echt een unieke ervaring. Bedankt!


* Samenvatting vd massage daarnet: zwoel, opwindend, ontspannend... de perfectie bestaat niet maar dit kwam dicht in de buurt! Het was een lange rit naar Zottegem maar de massage maakte elke kilometer goed. Bedankt!


* -Gisteren heb ik voor het eerst een engel ontmoet. Super genoten vd heerlijke massage, you cannot get closer to heaven on earth! Bedankt en tot ziens

-Thank you again for my hour in heaven!!

 

* Ik wou gewoon nog even bedanken voor de geweldige ervaring van daarnet! Lang getwijfeld of ik "dit" nu wel zou doen. Intussen weet ik dat dit net is wat ik inderdaad wil en nodig heb.  Geweldige handen!


* Sinds ettelijke jaren ga ik wekelijks voor een sensuele massage. Voor mij moeten daarbij zowel de massage als het sensuele stuk van goede kwaliteit zijn. Daarenboven vind ik het nodig dat je echt contact kunt leggen, en niet bij een massagemachine terechtkomt. Het is net die combinatie die mij steeds naar Tantrananda doet terugkeren. De masseuse ontvangt altijd met de glimlach, maar laat het daarna volledig aan jou over of er al dan niet gepraat wordt. Zij geniet trouwens zelf van de massage, ik heb het er met haar al meermaals over gehad. Haar gesloten ogen zijn veel meer een teken van concentratie en overgave aan de flow. Voor mij echt top, want een niet zo eenvoudig te vinden combinatie van een niet commerciële aanpak met zowel een goede massage als een zalig sensueel gevoel.

 

* Ben vanavond voor de eerste keer geweest en in 1 woord: fantastisch (UITROEPTEKEN). Het voelde oprecht, innig met als bonus een mooie, lieve, zachte vrouw met een pracht van een lichaam! Ze wist mij meteen heel goed op mijn gemak te stellen. Ik heb genoten zoals ik al lange tijd niet meer heb genoten. Magistrale flow. Ik heb Gevoeld! Ik kom terug!


* Ik ben een persoon met een beperking: rechterzijdige verlamming, maar dit is geen probleem daar ik kan vrij bewegen. Ik wil jullie toch nog eens speciaal bedanken voor het begrip en het geduld dat jullie voor me willen opbrengen. Dit doet me erg deugd! En ik ben blij mijn massagehuis gevonden te hebben en hoop nog veel te kunnen terugkeren.

Tot de volgende...