Massages


AANBOD & PRIJZEN


Wij bieden verschillende tantrische massages aan.

Aanbod, invulling en werkwijze verschillen per tantrika.

Daarom vind je de mogelijkheden en prijzen terug bij de tantrika van je keuze, vanaf de pagina 'team'.UITLEG BIJ DE VERSCHILLENDE MASSAGES

SENSUEEL


In deze massage word je op subtiele wijze en over je hele lichaam zacht, liefdevol maar ook prikkelend aangeraakt. Geen plekje wordt overgeslagen ... Er wordt gemasseerd met de handen, de armen, maar ook het hele lichaam kan worden gebruikt.

Vertrekkend vanuit diepe ontspanning wordt de sensualiteit stap voor stap opgebouwd, ga je steeds intenser voelen, tot in elke cel van je lichaam.


Om de 'Liefdevolle Aanraking' zo volledig mogelijk te maken zijn zowel ontvanger als gever in deze massage in principe naakt. Naaktheid wordt hier niet seksueel ingevuld, maar staat in dienst van het gevoel van openheid en gelijkwaardigheid. Als er nog angst of taboe hierrond aanwezig is, kan afgesproken worden dat hier stap voor stap naartoe wordt gewerkt. Belangrijk is dat je als ontvanger in ontspanning en van daaruit in overgave kan gaan.


Omdat we ook met de seksuele energie werken, en we die controleren en sturen, is een lingam- of yonimassage (genitale massage) inbegrepen, tenzij je dat niet verkiest. Toch werkt de tantrische massage niet naar een climax toe, maar wordt de opgebouwde energie over het hele lichaam verdeeld. Zo kan je van een lokaal orgasme overgaan naar een totaal lichaamsorgasme of totale extase.

Ook dan ligt de focus niet op het seksuele, maar op het helen en in balans brengen. Blokkades kunnen zo bevrijd worden, je kan meer gevoel krijgen in je bekken of gewoon weer leren totaal te genieten van je volledige lichaam.


Tijdens een tantrische massage probeer je de gehele sessie te focussen op je eigen ervaring en energie, en in overgave te gaan, louter te ontvangen. Elke tantrika kan in het voorgesprek aangeven of wederzijdse aanraking mogelijk is, en in welke mate. Dat hangt af van het oordeel van de tantrika in het moment en is geen recht.

KASHMIRISCH


De Kashmirische massage is een wondermooie massage, waarbij je als een baby wordt gewiegd, gestreeld, gekoesterd in een bad van warme liefde. Het vraagt van de klant nog meer overgave en heeft een nog intiemer karakter dan de sensuele massage. Daardoor is deze massage alleen geschikt voor mensen die al eerder een sensueel tantrische massage ontvangen hebben én helemaal in overgave kunnen gaan.

ENERGETISCH


Dit is een krachtige, diepwerkende en helende oliemassage. Door pulseren en drukken op marmapunten lossen blokkades op. Zo komt geleidelijk aan je hele lichaam tot leven. De chakra's worden een voor een bewerkt en gaan zich openen. Tintelingen stromen door je lichaam en wekken je levensenergie of prana. Die wordt vervolgens verdeeld over het ganse lichaam en stroomt van onderen naar boven door je heen. Het voelt alsof elke cel in je lijf gaat vibreren, je bent tegelijk erg ontspannen én wakker, energiek.


Voor deze massage ben je naakt maar word je toegedekt met een zijden doek. Als er nog schaamte aanwezig is, kan je eventueel een slip aanhouden. De tantrika werkt in lichte kledij of in sarong. Je blijft helemaal in de rol van de ontvanger en gaat in je eigen energie, dus wederzijdse aanraking hoort zeker niet bij deze massage.


Deze massage werkt niet naar een einddoel toe, maar is een flow van ervaren, waardoor je in een gelukzalige, diep ontspannen toestand komt die nog lang kan nazinderen...

Bij de energetische tantramassage worden de intieme delen niet expliciet mee gemasseerd, hoogstens 'en passant' aangeraakt.

KUNDALINI


Deze erg dynamische massage gaat helemaal over het ontwaken van je eigen vuur- of slangenkracht, de Shakti energie, of Kundalini. Deze is niets meer of minder dan je ongeremde, pure levenskracht, je oorspronkelijke seksuele energie. Deze ligt slapend, opgerold als een slang, in je bekkenbodem. Wanneer die wordt geactiveerd ontstaat er een intense circulatie van energie, van je basis tot je kruin. Op haar weg naar boven kan deze vurige slangenkracht blokkades doorboren, zuiveren en helen.


De Kundalini massage begint met een hoofdmassage waardoor je als ontvanger kan ontspannen en de ruimte en tijd hebt om je hart te openen. Hierna lig je op je buik waarna je gehele lichaam met warme olie wordt gemasseerd.
De Kundalini-energie wordt geactiveerd middels slangachtige massagebeweginen, waardoor je levenskracht begint te stromen en te vibreren in elke cel van je lichaam en zich verspreidt in alle richtingen. Je ervaart het ontwaken van lichaam en geest.

Daarna lig je op je rug, en wordt de slangenenergie nog verder opgewekt, o.a. door een uitgebreide en intensieve lingam- of yoni-massage. Deze heeft niet als doel een ejaculatie of plaatselijk orgasme op te wekken maar wel het activeren en verspreiden van de Shakti energie doorheen het lichaam, om vervolgens de Shiva of gelukzaligheids-energie te laten indalen vanaf de kruin.


O.w.v. het karakter van deze massage is het sterk aangeraden al één of meerdere tantramassages te hebben ontvangen.

VIERHANDENMASSAGE


In onze tantrische duomassage word je tegelijkertijd door twee tantrika's naar een ongekend intense ervaring gebracht. Door het verrassende spel van vier handen op je lichaam, soms synchroon en symmetrisch, soms niet, zal je je volledig kunnen overgeven en ervaar je een dubbele portie gelukzaligheid.

Deze massage wordt gegeven door een mannelijke en een vrouwelijke tantrika, of door twee vrouwelijke tantrika's.

LOMI-LOMI


De lomi-lomi-massage kan je strikt genomen geen tantrische massage noemen, maar er zijn zoveel raakvlakken dat we je die ook aanbieden. Het is bovendien een perfecte aanloop naar een tantrische massage, als die nog net iets te uitdagend voor je lijkt. In tegenstelling tot onze tantrische massage ontvang je de lomi-lomi op een tafel en niet op een futon. Je bent wel naakt, maar de intieme delen worden afgedekt en zeker niet mee gemasseerd.


De lomi-lomi-massage is een traditionele Hawaïaanse massage. Uitgangspunt is het zelfgenezend vermogen te activeren. De werking gaat verder dan het lichamelijke: emotie, ziel en bewustzijn worden mee aangesproken. Er is een diepere spirituele of zelfs sjamanistische grond. De lomi richt zich op het herstellen van de eenheid, zowel in jezelf als tussen jezelf en je omgeving.


Het effect is dat je heerlijk diep ontspannen raakt, je lichaam soepeler wordt, je je weer 'heel' voelt, blokkades letterlijk wegvloeien en je vitaliteit een boost krijgt.


TANTRISCHE MASSAGE VOOR KOPPELS


"Dit was onze eerste tantra-ervaring. We voelden ons beiden meteen heel erg op ons gemak door de warme, relaxte ontvangst. Het was voor ons allebei liefdevol genieten, dicht bij elkaar, van begin tot einde en nog ver erna. De uitgebreide massage en het daarna nog samen met en van elkaar kunnen nagenieten heeft onze verwachtingen zwaar overtroffen. We komen absoluut terug!"

G & A
Alle informatie, mogelijkheden en prijzen vind je op de pagina Koppels.tantra massage koppel