Koppels

TANTRISCHE MASSAGE VOOR KOPPELS

tantra massage koppel
"Dit was onze eerste tantra-ervaring. We voelden ons beiden meteen heel erg op ons gemak door de warme, relaxte ontvangst. Het was voor ons allebei liefdevol genieten, van begin tot einde en nog ver erna. De uitgebreide massage en het daarna nog samen met en van elkaar kunnen nagenieten heeft onze verwachtingen zwaar overtroffen. We komen absoluut terug!"

G & A

(voor meer ervaringen klik hier)
Wat is er nóg heerlijker dan een massage krijgen? SAMEN met je liefste een massage ontvangen! In onze gezellige loft, met wat privacy van kamerschermen, genieten van een zalige massage, elkaar misschien zelfs horen genieten... 

Naar keuze kan je ook elk individueel de massage beleven in aparte kamers en zo nóg dieper in de ervaring gaan, om vervolgens weer samen te komen en te delen. Dat kan ook een verdieping en verrijking van jullie relatie betekenen.


Vóór aanvang hebben we steeds een verkennend gesprek, waarin jullie verlangens en vooral jullie grenzen gedetailleerd worden besproken, zodat je nóg makkelijker in ontspanning en overgave komt.

Aangezien bij een eerste bezoek het intake-gesprek wel eens wat langer kan duren, raden we aan de eerste maal een sessie van minstens 2,5 uur te nemen.


We geven jullie ook na de massage een half uur extra tijd om verder van elkaar te genieten in alle privacy, tijdens een gegarandeerd uniek intiem moment. Een boost voor jullie relatie en liefdesleven!OPMERKINGEN


 • Onze koppelmassages worden uitsluitend gegeven door een mannelijke en een vrouwelijke tantrika. • Bij het intakegesprek hanteren wij een formulier dat we samen overlopen en ondertekenen. We zouden jullie willen vragen om het via deze link vooraf al even samen door te nemen. Vooraf invullen hoeft niet.  Aangezien in een tantrische massage de seksuele energie helemaal mag en kan vrijkomen, en de tantrische technieken verder kunnen gaan dan louter masseren met de handen (vol lichaamscontact, emotionele nabijheid, strelen, blazen, etc...) vragen we na afloop het formulier nogmaals te tekenen, met de verklaring dat alles helemaal binnen je grenzen en onder volledige consent is gebeurd. Op die manier kunnen we allen in volledig vertrouwen en overgave de sessie beleven.


  FORMULES & PRIJZEN


  Sessie van 2 uur = € 240 (enkel vanaf een tweede bezoek) 

  Sessie van 2,5 uur = € 320 (aangeraden bij een eerste bezoek)

  Sessie van 3 uur = € 400 (om nóg dieper in de ervaring te kunnen wegzakken...)


  De prijzen gelden voor de volledige sessie per koppel (niet per persoon).


  Wat is allemaal inbegrepen in de sessie?


  • voorgesprek, intake (30 à 45 min.)
  • contactmoment/meditatie
  • massage
  • 30 minuten privétijd na de massage (integreren, nagenieten...)
  • douchen vóór en na.  Om uw sessie te boeken, kan u op de contactpagina de online agenda raadplegen. Zoek een moment waarop zowel Devi als een dame beschikbaar staan. Gelieve vervolgens telefonisch contact te nemen.


  Aangezien je voor je koppelsessie twee tantrika's reserveert voor een wat langere duur, vragen we een vooruitbetaling van 50%. Pas na ontvangst hiervan is uw reservering bevestigd. De informatie hiertoe wordt u per SMS doorgestuurd.

  Het resterende bedrag betaalt u contant ter plaatse.

  Bij annuleren tot 48u vóór de afspraak wordt het voorschot teruggestort. Annuleer je minder dan 48u vooraf, is er geen terugbetaling. Dit geldt uiteraard ook wanneer u niet verschijnt of zonder verwittigen meer dan 15 min. te laat komt (zie de contactpagina).  NIEUW! COMBINEER UW SESSIE MET OVERNACHTING IN ONZE GEZELLIGE STUDIO!


  Om extra lang na te genieten van de ervaring, bieden we nu ook de mogelijkheid na de massage terplaatse te overnachten. Je hoeft niet langer te zoeken naar een B&B in de buurt.

  Jullie krijgen de beschikking over de gehele zolderstudio, met luxe badkamer, knusse slaapkamer, uitgeruste keuken enz... Op die manier hoef je niet in je kleren te springen voor een misschien wel lange autorit. Blijf nog uren, ja de hele nacht, nagenieten van de afterglow die je zeker zal ervaren. Tevens de perfecte uitvalsbasis om de prachtige Vlaamse Ardennen te verkennen!


  Voor alle info en details bezoek de aparte website 'Villa Ten Ede'
  ERVARINGEN van KOPPELS  * Kort samengevat: heilzaam, bevrijdend, verrijkend, zacht en sensueel.
  K&U


  * Onze eerste tantra ervaring was heel bijzonder en zeer aangenaam om deze te mogen ontvangen.
  De intake was zeer geruststellend en we hadden het volste vertrouwen in jullie om ons stap voor stap te laten wegzinken in een wereld van genot. Het intens genieten van de liefdevolle aanrakingen, bewust en recht vanuit het hart bracht ons beide in hogere sferen. Volledige overgave, even niet nadenken over gisteren of morgen was zeker en vast een geslaagde doel. Dankjewel voor deze deugddoende ervaring!

  F&N


  * Fantastische ervaring! Mijn vrouw kreeg een topmassage van Devi, ikzelf werd door Lies onder handen genomen. Het was voor ons de eerste keer, maar we gingen ervoor met een open geest. Kortom: Een heerlijke middag, iedere cent meer dan waard en we keren zeker terug!
  Dankjewel Devi en Lies voor jullie warme ontvangst en het fantastische gevoel dat jullie ons gaven.
  L&S


  * Bedankt voor de goede begeleiding en uitleg. We voelden ons meteen op ons gemak. Het werd een aangename ervaring, die de interesse in tantra alleen maar aanwakkerde.
  Liefs, L & P


  * Wat een ervaring! Onze eerste kennismaking met tantramassage was een beleving die nog lang zal nazinderen.
  De zachte liefdevolle aanrakingen brengen je vanzelf in een andere wereld, ver weg van de dagelijkse beslommeringen, en voelen op geen enkel moment ongemakkelijk aan. Zelf ben ik niet echt een zweverig type, eerder nuchter, maar de dagen nadien heb ik tot mijn eigen grote verbazing moeten vaststellen dat Devi blijkbaar toch iets dieperliggend had losgemaakt waar ik me niet eens bewust van was… de onverklaarbare vrijgekomen emoties zorgden ervoor dat ik heel graag nog terugkom om dit verder uit te zoeken.
  E & G


  * Heerlijke zintuiglijke ervaring in een passende sfeer. Het voorbereidende gesprek stelde ons onmiddellijk op ons gemak. We wisten vooraf wat we wel en niet konden verwachten. De massage werd met overgave uitgevoerd. Ontspannend van kop tot teen, geen plekje werd overgeslagen…
  Een aanrader!

  G & C


  * Toen we binnenkwamen werden we warm ontvangen in een omgeving waar we ons gelijk op ons gemak voelden. Alles werd doorlopen op een zeer gemoedelijke manier waarbij we ook onze wensen en grenzen konden overbrengen.
  Je komt in een wereld van rust, geen haast, geen horloge... Heerlijk, die warme olie die over je lichaam vloeide, de zalige aanrakingen, geen plekje wordt vergeten. De lichamen werden helemaal gevoed met de warme olie, het ene moment stevige massage en het andere moment zeer zacht en liefdevol. Toen de sessie klaar was hebben we samen nog lekker van elkaar kunnen genieten, zeker voor herhaling !!

  P & K


  * Dit was onze allereerste ervaring met tantramassage. We waren benieuwd, maar vonden het best ook spannend.

  Het inleidende gesprek zorgde meteen voor een aangename en veilige sfeer. We waren meteen op ons gemak. De massage zelf was een bijzondere en fijne ervaring om mee te maken als koppel. We waren op zoek naar nieuwe koppel-ervaringen en deze massage was echt iets heel speciaals. Het was liefdevol, ontspannend en prikkelend genieten. We zijn zeker dat we hier nog vaak aan terug gaan denken. Deze eerste ervaring zal zeker ook niet de laatste zijn.

  B & L


  * Geborgen. Dat is het woord dat het meest onze ervaring samenvat. Mijn man en ikzelf kozen samen voor de koppelmassage. Tijdens een fijn en warm onthaal werden we helemaal op ons gemak gesteld. Na een korte meditatiesessie voelde het heel natuurlijk om de tantra massage te mogen ontvangen. Het was sensueel en prikkelend, maar vooral ook geborgen en liefdevol. Devi en zijn collega voelden heel goed aan tot waar ze konden gaan en wat we nodig hadden. De massage was ook perfect opgebouwd, en wat was het fijn dat we het als koppel nog even samen mochten nabeleven. Een ervaring waar we nog regelmatig aan terugdenken. Bedankt allebei!

  E & T 


  * Via een cadeau van mijn vrouw zetten wij onze eerste stappen in de tantra wereld met een koppelmassage. Na de leuke en lieve ontvangst en een geruststellend intakegesprek wisten we dat we op de juiste plaats waren voor onze eerste ervaring. De massage verliep heel sensueel en respectvol volgens onze wensen. Echt een top ervaring!

  S & D


  * Beste Devi en Anna. Eerst en vooral willen we jullie bedanken voor de aangename avond die we mochten beleven. Het heeft onze zin op ruimdenkendheid enkel nog aangewakkerd, dankzij jullie professionele aanpak. We plannen reeds een volgende datum, dat zegt genoeg!

  C & F


  * We hebben enorm genoten van een supermassage bij Tantrananda. Echt mooi hoe respectvol en veilig één en ander verliep. Een aanrader en een heerlijke ervaring! En zeker voor herhaling vatbaar.

  C & J


  * Voor ons was dit iets helemaal nieuw, een wereld die we niet kenden. Bij aankomst werden we warm ontvangen door de lieve gastheer en gastvrouw. We werden direct op ons gemak gesteld en kregen een goeie uitleg over tantramassage door Devi terwijl de dame ons een drankje kwam brengen. We hebben gekozen voor de sensuele massage en het was super.

  Devi, je hebt mijn vrouw een fantastische verjaardag bezorgd met uw ervaren handen! Ikzelf heb ook ontzettend genoten van de even ervaren handen van de masseuse!

  Het zalige gevoel dat jullie ons bezorgden tijdens de massage is onbeschrijfelijk, je moet het echt meegemaakt hebben, het was echt super!!!

  We hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut, heel ons lichaam werd zalig geprikkeld. Jullie geven de massage met veel liefde en warmte, het komt recht uit jullie hart. Jullie zijn gepassioneerde masseurs en heel lieve mensen! De accommodatie is ook heel gezellig en heel proper.

  Wij hebben ons stekje gevonden voor een deugddoende super massage en kijken al uit naar ons volgende bezoek bij jullie!

  Lieve groetjes, H & S 


  * Het was best spannend afwachten nadat we onze eerste sensuele koppelmassage reserveerden. Na de aangename ontvangst en een gesprek waar alles rustig overlopen werd, konden we een warme douche nemen en voelden ons dan helemaal klaar voor de massage. Deze werd een ongelofelijke ervaring waar we nog met glunderde oogjes over spreken met elkaar. Het was respectvol, ontspannen, prikkelend en sensueel. Gewoon zalig met een veel betekende ‘wauw’ van ons beiden achteraf.

  Bedankt, deze superervaring was de lange rit uit het antwerpse meer dan waard.

  M & G


  * Gewoon Zalig!! Wij zijn als koppel al enkele keren bij Tantrananda langs geweest voor een sensuele massage en keer op keer is het genieten van hoe hun handen liefdevol masseren met veel vakkennis in een sfeervolle warme ruimte. Ze hebben beiden passie voor hun werk.

  Wij hebben al vele ervaringen met deze massage en voor ons zijn zij de top!

  Wij komen alvast terug. Veel knuffels van ons beiden, M & T


  * We waren heel benieuwd naar deze ervaring en dit is voor ons heel goed meegevallen. Jullie zijn heel aangename mensen die dit met hart en ziel doen. We waren op ons gemak, in een heel mooie omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar.

  D & E


  * We hadden er samen lang over gesproken, of we dit nu wel zouden doen. Uiteindelijk werd de nieuwsgierigheid te groot, en afgaand op de professioneel ogende presentatie op hun website durfden we uiteindelijk te bellen voor een afspraak.

  Men weet je van bij binnenkomst direct op je gemak te stellen. Eenmaal in de mooie en sensuele kamer kregen we ook nog een erg grondige en geruststellende uitleg over de massage en over tantra: alles gebeurt in overleg en in totaal respect! Dit was net wat mijn vrouw wilde horen. De massage zelf:... wat kunnen we daarover zeggen, behalve dat het zalig ontspannend was, was het tegelijk net zo goed prikkelend, spannend, subtiel... We gloeien nog na van genot terwijl ik dit schrijf...

  Dank je, jullie zijn een ontdekking! om te herontdekken :-)

  S & T